Waarom zou je jouw e-fulfilment uitbesteden?

Waarom zou je jouw e-fulfilment uitbesteden?

“E-fulfilment uitbesteden; waarom zou dat voordeel opleveren?” Dat is een vraag die we vaak horen. Door je fulfilment uit te besteden, kun je een heel aantal voordelen behalen voor jouw webwinkel. We vertellen je graag welke voordelen dat zijn! Door je e-fulfilment uit te besteden, kun je zorgen voor een snelle afhandeling van je bestellingen. Denk bijvoorbeeld aan “voor 23.00 uur besteld, morgen in huis”. Denk bij e-fulfilment ook aan een stukje continuïteit, zorgeloosheid en voorraadbeheer. Stel dat belangrijke medewerkers door omstandigheden niet aanwezig zijn of er is een onverwachte piek door Kerst of Valentijnsdag, dan gaat de e-fulfilment altijd door.

Maar wat levert e-fulfilment jou dan op?

Door de e-fulfilment uit te besteden, betekent dit voor jouw bedrijf een stukje tijdswinst. Je houdt daardoor tijd over voor je core business. Een ander en niet geheel onbelangrijk voordeel is de lagere kosten. Dit komt door schaalvoordelen en een efficiënte aanpak. Door een groter volume zijn materialen goedkoper en tarieven van pakketvervoerders vaak lager. Daarnaast is er het voordeel dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om de volgende onderdelen:

 1. Inslag en opslag van je producten;
 2. Webshop orderpicking;
 3. Verpakken;
 4. Verzenden;
 5. Retour verweking.

De voordelen van e-fulfilment uitbesteden

 Wij bij Active Ants gaan nog een stapje verder als het gaat om het uitbesteden van je e-fulfilment. Uiteraard slaan ook wij goederen op, verpakken ze en regelen de verzending. Maar we gaan dus verder. Met unieke e-fulfilment oplossingen maken we onze klanten, de webwinkels, nog succesvoller. Zo hebben we een snelle levering: een cut-off tijd van 23.00 uur (voor 23.00 uur besteld, morgen in huis) en hebben we de dienst Basketpic™. Met deze dienst krijgt jouw eindklant per mail een foto van de werkelijke bestelling terwijl deze wordt ingepakt. Daarnaast bieden wij ook nog snelle internationale oplossingen. Hierdoor zijn bestellingen naar Duitsland de volgende dag al in huis! Met deze en andere e-fulfilment diensten heeft uitbesteden vele voordelen.

Naast bovengenoemde voordelen en diensten, bieden wij nog een aantal extra’s:

 1. Betalingsafhandeling;
 2. Productfotografie;
 3. Webshop bouw;
 4. Online rapportages;
 5. Workshops;
 6. Klantenservices.

Waarom e-fulfilment uitbesteden bij Active Ants?

Naast ons uitgebreide aanbod aan e-fulfilment oplossingen, hebben wij bij Active Ants erg veel plezier in het bedenken van de allerbeste webshop e-fulfilment oplossingen voor onze opdrachtgevers; webshop e-fulfilment 2.0 zeg maar. Het uiteindelijke doel hiervan is dat de eindconsument een uitzonderlijke ervaring heeft. Hierdoor komen ze vaker terug bij de webwinkel en delen ze hun goede ervaringen. Onze opdrachtgevers worden succesvoller en nemen ons automatisch mee in hun succes. We hebben er dus belang bij dat onze opdrachtgevers succesvol zijn en proberen hier heel sterk naar te handelen. Benieuwd wie onze klanten zijn? Klik dan hier.