Fulfilment bedrijf Active Ants neemt de fulfilment van Neckermann.com over

Het bekende online warenhuis Neckermann.com, dat vorige week nog een doorstart maakte, besteedt per direct al haar fulfilment activiteiten uit aan Active Ants. Neckermann.com is doorgegaan in een sterk afgeslankte vorm en gaat onderdelen zoals ICT en fulfilment uitbesteden aan sterke externe partners.

Voor het fulfilment gedeelte heeft Neckermann.com nu voor Active Ants gekozen. Active Ants heeft een uitermate flexibele WMS en kan zeer snel koppelingen maken met andere systemen. Neckermann.com wenste een systeem dat voorop loopt in de markt, en met het Active Ants WMS werd deze behoefte ingevuld.

Active Ants heeft haar flexibiliteit meteen kunnen bewijzen. Een dag na het faillissement draaide Active Ants de complete operatie door in de magazijnen van Neckermann in Zeeland. Vanuit deze situatie worden in de komende weken de artikelen langzaam over gebracht naar de magazijnen van Active Ants in Lopik. Bernhard van Holst van het management van Neckermann.com zegt hierover: “Met onder andere de innovatieve diensten van Active Ants zoals Basketpic™, een late cutoff tijd van 22uur en tijdvaklevering hopen wij snel weer onze positie op de markt te veroveren.”

Jeroen Dekker managing partner bij Active Ants: “Neckermann is een zeer sterk merk met een krachtige investeringsmaatschappij erachter die ambitieuze doelstellingen heeft. Wij zijn trots onze klantenportfolio te hebben kunnen uitbreiden met een A-merk zoals Neckermann. Door onze vernieuwende logistieke diensten voor webshops zien we dat steeds meer A-merken aansluiting bij ons vinden.