Jackz.nl kiest Active Ants als fulfilment partner

Jackz.nl kiest ervoor om de fulfilment uit te besteden bij Active Ants. Tot voorheen verzorgde Jackz de logistieke afhandeling van haar webshoporders in eigen huis, maar dit was door de steile groei van het bedrijf niet meer te handhaven.  Recentelijk werd Jackz nog genomineerd als beste startende webwinkel bij de Nationale Thuiswinkel awards. De pure online retail formule die actief is in het baarden en scheren segment is zeer succesvol en zag in Active Ants de juiste partner om nog verder mee te groeien.

“Een cutoff tijd van 23 uur voor zowel Nederland als België dat gaan mijn klanten zeker waarderen”, aldus Patrick van den Elzen, eigenaar van Jackz. “In eigen huis was dit moeilijk te organiseren, maar bij Active Ants lift ik mee op hun verregaande dienstverlening, zoals ook het werken op zondag en leveren op maandag.” Jackz zal ook gebruik maken van de Basketpic, een unieke feature waardoor consumenten een foto ontvangen van de door hun te ontvangen produkten, net voordat ze worden ingepakt.

Handgeschreven kaartje
“Ik dacht in eerste instantie dat ik door het uitbesteden onze persoonlijk aanpak zoals een handgeschreven kaartje bij iedere bestelling zou moeten opgeven en dat was absoluut een no go. We willen het gat tussen online en off line winkelen zo klein mogelijk maken en blijven werken aan persoonlijke aandacht en service. Bij Active Ants kon dit zo ook ingeregeld worden. Toen was ik snel om”, aldus van den Elzen.