Magento 2 webshop ontwikkeld voor Bodybow

Afgelopen maand is na hard werken het nieuwe Magento platform voor Bodybow Healthcare live gegaan. Active Ants verzorgt al enige tijd het fulfilment voor Bodybow, daar is nu de bouw en het onderhoud van de Bodybow webshops bijgekomen.

Als basis is voor het nieuwe Magento 2 platform gekozen. Hierin is een multi-store omgeving opgezet met in totaal 4 webshops. Iedere webshop is gericht op een andere doelgroep (Consument of zakelijk) of land.

Kernpunten bij de bouw van de shop waren SEO optimalisatie, Mobile vriendelijk en een aantal koppelingen met externe partijen. Ondanks dat Magento 2 nog relatief nieuw is, is dit uiteindelijk goed gelukt.

Paradepaardje voor Active Ants is de in eigen huis ontwikkelde Magento 2 Logistieke Module waarmee in de checkout de nieuwste verzendopties getoond kunnen worden zoals Tijdvaklevering (Avond/dag), Afhaalpunten, Same Day Delivery en Afhaalbalie. Deze module is uniek in de markt. Als webshop eigenaar heb je hiermee de beschikking over bezorgopties die normaal gesproken alleen de allergrootste partijen aan kunnen bieden. Dit is direct te merken aan het aantal bestellingen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de nieuwe webshops hier: Fitwebwinkel.nl