Succesvolle webwinkelvakdagen 2016

Active Ants was zoals alle voorgaande jaren weer van de partij op de webwinkel vakdagen. De webwinkel vakdagen vierden hun tiende verjaardag en dat was duidelijk te merken. Er waren meer bezoekers dan ooit en ook de vier koppige bemanning (zie inzet) van de Active Ants stand heeft geen moment stil gestaan. Ieder jaar groeit de klantenkring van Active Ants en daarmee ook de bestaande klanten die op de beurs even komen uitblazen en een kopje koffie komen drinken op de stand. Daarnaast merken we dat e-commerce bloeit als nooit tevoren. Het aantal aanvragen voor onze unieke fulfilment diensten was nog nooit zo hoog. Daar zijn we best een beetje trots op.

vlnr Jarno, Jeroen, Aart, Ruud

 

De stand van Active Ants werd dit jaar gedeeld met Egemin. Zij zijn de bouwers van de unieke opslag en orderpick machine die Active Ants heeft gekocht. Zij wilde graag de machine tonen in combinatie met een tevreden klant, en wij wilde graag zo breed als mogelijk de machine tonen die we gaan gebruiken voor e-commerce fulfilment. Egemin had hiervoor een kleine demonstratie opstelling meegenomen van de machine, die vele mensen even deed stoppen bij ons op de stand. Een zeer vruchtbare samenwerking.

We willen alle mensen bedanken die bij ons op de stand zijn geweest en bij het seminar van Jeroen in het logistiek theater. Tot volgend jaar op de webwinkelvakdagen, tot 2017!