Tom Coronel gastspreker bij klantendag Active Ants

Afgelopen dinsdag organiseerde Active Ants weer een klanten(mid)dag.

Op deze middag worden uitsluitend klanten van Active Ants uitgenodigd. De doelstelling van deze sessie is om de webwinkeleigenaren en e-commerce managers die aanwezig zijn weer naar huis te laten gaan met nieuwe kennis over hoe ze hun webwinkel nog succesvoller kunnen maken. En dat is dinsdag goed gelukt!

Er was een SEO expert die precies kon vertellen wat je moet doen om snel op de eerste pagina van Google te komen. Er was een financiële expert die uitlegde hoe je financiering kan krijgen voor je webwinkel. Maar de keynote spreker van de middag was Tom Coronel. Tom had een ongelofelijk gepassioneerd verhaal over zijn race- en zakelijke successen als webwinkelondernemer. Hij is niet bang om precies te delen wat hem succesvol heeft gemaakt en de praktische tips die hij heeft gegeven zullen vele klanten van Active Ants helpen hun webwinkel nog succesvoller te maken.

Daarna volgde een rondleiding waarin Active Ants vol trots haar innovatief opslag en orderpicking systeem kon laten zien en de net nieuw aangeschafte automatische inpakmachine aan alle aanwezigen.

De middag werd afgesloten met een netwerkborrel waarin webwinkel ondernemers en ecommerce managers met elkaar kennis konden maken en waardevolle contacten konden leggen om weer betere zaken te kunnen doen.

De feedback was zeer positief, de positieve energie die de middag gaf aan alle medewerkers van Active Ants was ongelofelijk. Wordt zeker vervolgd op een later tijdstip in 2017.