Vernieuwde Magento webshop voor Erasmus Universiteit

Midden in de zomerse vakantieperiode heeft Active Ants een geheel vernieuwde Magento webshop voor Erasmus Universiteit Rotterdam mogen realiseren.

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft sinds enige tijd een nieuwe huisstijl en de webshop die Active Ants een paar jaar geleden bouwde inclusief fulfilment koppeling sloot daar niet goed meer bij aan qua stijl en vormgeving.

In nauw overleg met de Erasmus Universiteit is er door de webdesigners een nieuw maatwerk Magento template ontwikkeld op basis van de specifieke wensen van de Erasmus Universiteit. Het resultaat is een moderne frisse nieuwe webshop die naadloos aansluit op de nieuwe huisstijl.

De nieuwe Magento Webshop

In de webshop kunnen zowel studenten als docenten allerhande merchandise producten kopen van de Erasmus Universiteit. Docenten kunnen afrekenen via hun EURpas. Hiervoor ontwikkelde Active Ants een speciale module in het afrekentraject.  Active Ants is trots op het eindresultaat en hoopt dat de nieuwe webshop een nog groter succes wordt dan de vorige.

Ook ge√Įnteresseerd in een nieuwe webshop inclusief fulfilment en betalingsafhandeling?

Active Ants beschikt over een eigen e-commerce afdeling en Magento webshop ontwikkelaars. Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen of neem direct contact met ons op.