Weekbladpers groep kiest Active Ants als fulfilmentpartner

De Weekbladpersgroep (WPG uitgevers) is een overeenkomst aangegaan met Active Ants voor het verzorgen van de fulfilment voor haar webwinkels, leermiddelen en boekendistributie.

Tot de kernactiviteiten van WPG Uitgevers behoren het uitgeven van boeken voor de algemene markt door de uitgeefhuizen De Bezige Bij en WPG Uitgevers België, het uitgeven van tijdschriften (onder meer Vrij Nederland, Psychologie Magazine, J/M, Happinez, De Liefde, Runner’s World en Voetbal International) en het uitgeven van leermiddelen voor het primair onderwijs door Zwijsen.

Active Ants is zeer verheugd een key-account zoals WPG uitgevers te kunnen toevoegen aan haar klantportfolio. “Het past perfect in onze groeistrategie” aldus mede eigenaar van Active Ants Jeroen Dekker. “We zijn vorig jaar verhuisd naar een veel groter pand in Nieuwegein en we zijn fors aan het investeren in de modernste fulfilment methoden waardoor onze klanten succesvoller kunnen zijn. Deze combinatie spreekt grotere organisaties zoals WPG aan.