Cut-off tijden bij E-fulfilment

Consumenten, maar ook B2B klanten, willen steeds kortere levertijden en cut-off times. Het verlaten van het uiterste bestelmoment voor de klant en het verzenden van de order nog de dezelfde dag is bij Active Ants de standaard geworden. Slim inspelen op de vraag vanuit de markt, de vraag van onze opdrachtgevers, deed Active Ants in 2012 al. Wij zijn toen begonnen met een langere avondverwerking van webwinkels (20:00 uur).

Als snel kregen wij te horen van onze opdrachtgevers dat dit positieve effecten had op de omzet en concurrentiepositie. Aan de hand van de vele lovende geluiden hebben wij inmiddels de cut-off tijden opgetrokken tot standaard 23:59 uur, voor zowel Nederland als België! In de meeste gevallen (96%) ontvangen de consumenten nog de volgende dag hun bestelling.

Het belang van late cut-off tijden

Bij Active Ants scheppen wij er plezier in om de allerbeste E-fulfilment oplossingen te bedenken voor onze opdrachtgevers; E-fulfilment 2.0. Een belangrijk onderdeel daarin zijn de cut-off tijden. Bij Active Ants leggen wij de lat hoog in e-fulfilment en daarom hanteren wij late cut-off tijden voor e-commerce ondernemers.

Het uiteindelijke doel hiervan is dat de eindconsument een uitzonderlijke ervaring heeft, vaker terugkeert in de webshop, nieuwe of herhaalaankopen doet en hun goede ervaringen delen.

Waarom e-fulfilment bij Active Ants?

E-fulfilment bij Active Ants is meer dan opslag van producten; wij gaan echt een stap verder. Met een Next Day Delivery naar Duitsland bijvoorbeeld, of de BasketPic™ waarmee jouw eindklant per mail een foto krijgt van de werkelijke bestelling terwijl deze wordt ingepakt.

Of als je klanten wilt bieden dat bestellingen tot 23.59 uur (cut-off tijd) nog dezelfde dag worden ingepakt en verzonden, dan kan dat ook. In de meeste gevallen zijn deze bestellingen dan nog de volgende dag bij de consument, ook in België. Deze en andere onderstaande diensten bieden je een concurrentievoordeel en zorgeloosheid door e-Fulfilment 2.0. van Active Ants.