Orderverzending: 5 verzendmethodes

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is toch wat iedereen wil? Niet altijd. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen het fijn vinden om hun bestelling snel in huis te hebben, maar er zijn nog veel meer andere afleverbehoeften. Om het proces van orderverzending zo goed mogelijk te laten verlopen werkt Active Ants samen met de vervoerders DHL Parcel, PostNL, FedEx, GLS en Deutsche Post. Zij zorgen dat de webshop orderverzending snel en veilig bij jouw klant aankomt.
Alle webwinkelorders die tot 23.59 uur binnenkomen in ons orderverwerkingssysteem, worden nog dezelfde avond ingepakt en verzonden. Ook naar België! Met ons brede aanbod aan verzendmethodes, voldoe je altijd aan de leveringswensen van de eindklant.

Highlights orderverzending

  • Standaard cut-off tijd tot 23:59 uur
  • Bestellingen tot 12:30 uur geplaatst, levering dezelfde dag geleverd (same-day)
  • Active Ants afhaalbalie (Nieuwegein) tot 22:00 uur geopend
  • Active Ants kan iedere bestelling op één van de 3000 PostNL- PakjeGemak- of DHL- afhaalpunten laten bezorgen; consument kan op elk gewenste moment pakket afhalen
  • Dankzij geavanceerde logistieke module is tijdvaklevering bij Active Ants erg makkelijk

Inpakken & verzenden bij Active Ants

Active Ants kan voordelig en passend al je webshop orders inpakken en verzenden. Dit doen we zorgvuldig en milieubewust. We kiezen met zorg het juiste verpakkingsmateriaal, zodat je producten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Tijdens het inpakken en verzenden dragen we natuurlijk ook zorg voor inslag, opslag en retourenverwerking. Lees meer over inpakken en verzenden bij Active Ants.

Afhaalpunten

Active Ants kan iedere bestelling op één van de 2500 PostNL- pakjegemak- of DHL-afhaalpunten laten bezorgen. De consument kan de bestelling hier op het gewenste moment afhalen.


Tijdvaklevering

Bij Active Ants is het mogelijk om de datum en het tijdvak van afleveren door te geven. Hiervoor moet de consument in de webwinkel een keuze maken, bijvoorbeeld volgende week donderdagavond. Dankzij een geavanceerde logistieke module en goede afspraken met vervoerders zorgen wij ervoor dat het pakje op dat moment wordt aangeboden bij de eindconsument.

Speciale Magento verzendmodule

Aan de hand van deze voorkeuren voor verzendmethoden worden de verzendkosten berekend en starten we aan de achterkant bij Active Ants de juiste verzendflows op voor je order verzending. Wij hebben hiervoor een ‘verzendmodule plugin’ ontwikkeld voor MagentoCommerce. Deze plugin is beschikbaar voor al onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat je met één installatie al bovenstaande methoden voor order verzending in je webwinkel kunt aanbieden.