Webshop fulfilment inpakken en verzenden

 

Active Ants kan voordelig en passend al je webshop fulfilment inpakken en verzenden. Dit doen we zorgvuldig en milieubewust. We kiezen met zorg het juiste verpakkingsmateriaal, zodat je producten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen.

De highlights van webshop fulfilment inpakken en verzenden:

  • Per order kiezen we de meest geschikte doos of envelop voor je product(en).
  • Active Ants beschikt over meer dan 30 verschillende dozen, bubbelenveloppen en envelopzakken.
  • Wij kunnen je adviseren bij de keuze voor unieke verzendverpakkingen. Wij hebben de contacten om voordelig dozen op maat te laten maken, met bedrukking of met een speciaal binnenwerk.
  • Producten die al goed verpakt zijn, kunnen we met witte, zwarte of transparante PE-krimpfolie omhullen. Dit bespaart onnodige verpakkingen en is beter voor het milieu;
  • Active Ants kan ook inpakken in cadeaupapier of met een speciale inpakinstructie.
  • Tijdens het inpakken wordt de order voor de laatste keer door de inpakker gecontroleerd. Dit is altijd iemand anders dan de orderpicker.
  • Alle verpakkingen die we gebruiken zijn FSC gecertificeerd. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn.

Active Ants: fulfilment 2.0

Tijdens het webshop fulfilment inpakken en verzenden dragen we natuurlijk ook zorg voor inslag, opslag, retourenverwerking enzovoort. En je kunt zelfs bij ons terecht voor webshopontwikkeling en productfotografie. Zo heb je je hele webshop en fulfilment onder één dak. Lees hier meer over de aanvullende diensten van Active Ants.

Carton Wrapper

Vanaf januari 2017 heeft Active Ants de Carton Wrapper in gebruik, om nog sneller, efficiënter en milieubewuster bestellingen in te pakken.Deze machine kan tot 1000 pakketjes per uur inpakken en Active Ants heeft als eerste bedrijf in de wereld de optie om de doos full colour te bedrukken met logo en/of template van iedere klant. Lees meer..