Webwinkel orderverzending Duitsland

Vandaag besteld, de volgende dag in Duitsland? Dat kan!

Onze opdrachtgevers richten zich steeds meer op de grote en interessante Duitse buurmarkt. Om in Duitsland succesvol te zijn met webshop E-fulfilment en te kunnen concurreren met Duitse webwinkels is een snelle leverbelofte heel belangrijk.

Iedere dag rijdt ons eigen Active Ants transport met alle Duitse webshop bestellingen van Nieuwegein naar het dichtstbijzijnde distributiecentrum van Deutsche Post in Duitsland. Het DHL-Deutsche Post systeem is perfect georganiseerd.

In de meeste gevallen ontvangen de Duitse consumenten hun bestelling, geplaatst in jullie webwinkel, de volgende dag. Active Ants heeft in Duitsland ook een eigen retourafdres. Iedere dag worden retouren vanaf dit adres teruggezonden naar Nederland.

 

Webshop fulfilment order verzending

Active Ants werkt samen met de vervoerders Selektvracht, PostNL, FedEx, GLS en Deutsche Post. Zij zorgen dat de webshop fulfilment order verzending snel en veilig bij de eindklant aankomt.

Voor Duitsland hebben we de next day delivery maar voor Nederland én België geldt: alle webwinkelorders die tot 23.00 uur binnenkomen in ons orderverwerkingssysteem, worden nog dezelfde avond ingepakt en verzonden.

Met ons brede aanbod aan verzendmethodes, voldoe je altijd aan de leveringswensen van de eindklant.