voordelen hero 03

Fulfilment Diensten

E-fulfilment is meer dan alleen logistieke processen. Het gaat om de weg die de klant aflegt: van surfen op de website tot de daadwerkelijke aankoop. Active Ants beschikt over kwalitatieve webshop fulfilment. Onze expertise en ervaring zetten wij in bij het succesvol maken van jouw webwinkel. Succes is te meten middels het aantal klanten dat zich bindt aan een merk of product. Alleen tevreden klanten komen terug, dus dient de eerste indruk onvergetelijk te zijn.

E-fulfilment: Snel en tegen lage kosten

Het plan van aanpak dat wij voor jou creëren, moet in alle opzichten voor jou een passende oplossing bieden. Wij stellen allereerst jouw behoeften en wensen vast, waarna we aan de hand van bestaande en eventueel nieuw in te voeren activiteiten bepalen wat de beste oplossing is. Hierna voeren wij de verbeteringen door. Active Ants heeft een zogeheten modulaire dienstverlening opgebouwd. Dit betekent dat we snel en tegen lage kosten kunnen bepalen wat voor jou de beste logistieke oplossing is. Uit de verschillende diensten die we hebben ontwikkeld, kunnen we de juiste functionaliteit kiezen en geschikte combinaties maken.

Core-business van Active Ants

  • E-fulfilment: wij verzorgen graag de logistieke processen van jouw orders met ideale cut-off tijden. In Nederland betekent dit: voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis. België heeft een cut-off tijd van 23:00 uur en in de rest van Europa geldt een snelle 72-uurslevering.
  • Fulfilment software: naadloze IT koppelingen tussen de webshop en ons Warehouse Management Systeem zorgen voor een gestroomlijnd proces, van het moment van bestellen tot het afleveren aan de tevreden consument.

Door de veelzijdige diensten van fulfilment bedrijf Active Ants krijg je een op maat gemaakt advies ter verbetering van jouw webwinkel. Wij denken namelijk in handelbare oplossingen en korte lijnen. Vandaag contact betekent morgen een reactie en een passend voorstel. Of lees hier meer over ons fulfilment-proces.