Webshop fulfilment: inpakken

Het inpakken van bestellingen bij webshop fulfilment is een zorgvuldig proces. Active Ants besteedt hier veel aandacht aan en kiest voor milieubewuste, degelijke verpakkingsmaterialen waarmee al je producten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Ieder product krijgt een passende verpakking, waarbij zo min mogelijk ruimte en materiaal verspild wordt.

Onze inpakmogelijkheden

  • Active Ants beschikt over meer dan 20 verschillende dozen, bubbelenveloppen en envelopzakken;
  • Producten die al goed verpakt zijn, kunnen we met witte, zwarte of transparante PE-krimpfolie omhullen. Dit bespaart onnodige verpakkingen en is beter voor het milieu;
  • Active Ants kan ook inpakken in cadeaupapier of met een speciale inpakinstructie;
  • Active Ants maakt gebruik van zeer efficiënte automatische inpakmachines. Deze machines kunnen tot 800 pakketjes per uur inpakken en verpakken deze met precies de juiste benodigdheid aan verpakkingsmateriaal om verspilling en loze ruimte tegen te gaan. 

FSC gecertificeerde verpakkingen

Al onze verpakkingen zijn FSC gecertificeerd. Het internationale, onafhankelijke FSC keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom het inpakken van je bestellingen? Of wil je meer te weten komen over onze algehele dienstverlening rondom webshop logistiek? Bekijk dan de e-fulfilment pagina of neem direct contact met ons op voor aanvullende informatie.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan