Verzenden: onze verzendmethodes en mogelijkheden

Klanten van webwinkels zijn vandaag de dag steeds kritischer, en verwachten een hoge mate van service op het gebied van verzending. Niet alleen de leversnelheid is van belang bij webshop fulfilment, maar ook keuze rondom de levering speelt een belangrijke rol. Active Ants begrijpt dit als geen ander en biedt daarom diverse verzendmethodes en mogelijkheden. Samen met de vervoerders bpost, DHL Parcel, La Poste, PostNL, FedEx, GLS, Fietskoeriers, UPS, Correos, Swiss post en Deutsche Post zorgen wij ervoor dat webshop bestellingen snel en veilig bij jouw klanten aankomen.

Scherpe cut-off tijd en same-day delivery

Een snelle levertijd is essentieel voor veel klanten, ongeacht het moment waarop ze hun bestelling plaatsen. Om ervoor te zorgen dat bestellingen vlot bezorgd worden hanteert Active Ants een standaard cut-off tijd tot 23:59 in Nederland. Alle bestellingen die voor die tijd geplaatst worden, worden de volgende dag al geleverd.

Moeten bestellingen nog sneller in huis zijn? We bieden ook same-day delivery aan, waarmee bestellingen die tot 12:30 geplaatst zijn al dezelfde dag bezorgd worden.

Afhaalpunten

Thuis laten bezorgen is niet voor iedere klant even handig. Soms kan het gemakkelijker zijn om de bestelling bij een afhaalpunt in de buurt te laten leveren. Daarom kan Active Ants ook iedere bestelling op één van de 3000 PostNL pakjegemak, DHL of bpost afhaalpunten laten bezorgen. Zo kan de consument de bestelling op elk gewenst moment zelf afhalen.

Klanten in de omgeving van Active Ants kunnen zelfs hun pakketje af komen halen bij de Active Ants afhaalbalie in Nieuwegein. Deze is elke dag tot maar liefst 22:00 geopend.

Tijdvaklevering

Liever thuis laten leveren, maar dan wel op een moment waarop men gegarandeerd thuis is? Active Ants biedt ook de mogelijkheid om een datum en tijdvak voor aflevering door te geven. Hiervoor maakt de consument in je webwinkel al een keuze voor een aflevermoment.

Dankzij een geavanceerde logistieke module en goede afspraken met onze vervoerders zorgen wij ervoor dat het pakketje op het gekozen moment aangeboden wordt bij de eindconsument.

Speciale Magento verzendmodule

Om al deze verzendmethoden en mogelijkheden te bieden heeft Active Ants een verzendmodule plugin ontwikkeld voor MagentoCommerce. Deze plugin is beschikbaar voor al onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat je met één installatie alle bovengenoemde methoden voor order verzending in je webwinkel kunt aanbieden.

Met de Magento verzendmodule wordt aan de hand van de ingegeven voorkeuren direct de verzendkosten berekend. En na het plaatsen van de bestelling starten we achter de schermen bij Active Ants direct de juiste verzendflows op voor de verzending van de orders. Voor Lightspeed en Shopify hebben wij inmiddels ook meerdere verzendopties beschikbaar.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze verzendmethodes en mogelijkheden? Of ben je benieuwd naar onze algehele dienstverlening met betrekking tot webshop logistiek? Bekijk dan de overkoepelende e-fulfilment pagina of neem direct contact met ons op voor aanvullende informatie.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan