Voorraadbeheersysteem: wij beheren jouw voorraad

 

Een goed voorraadbeheersysteem is de basis van een succesvolle webshop. Active Ants is al jaren specialist op het gebied van fulfilment en logistiek management. Dankzij ons voorraadbeheersysteem kunnen wij ook orderafhandeling en opslag uit handen nemen. 

Waarom voorraadbeheer uitbesteden?

  • Direct inzicht in de voorraad.
  • Je hoeft geen magazijn in te richten.
  • Veilige en stofvrije opslag.
  • Meest efficiënte e-fulfilment warehouse van Europa.
  • Het magazijn groeit of krimpt automatisch mee met de hoogte van je voorraad.

Meest efficiënte e-fulfilment warehouse in Europa

Active Ants beschikt over het meest efficiënte e-fulfilment warehouse in Europa. We kunnen miljoenen pakjes per jaar verwerken. Ons Autostore systeem maakt voorraadbeheer en opslag nog sneller en makkelijker. Onze robotjes zorgen ervoor dat de producten terecht komen in een van de 80.000 opslagbakken in het magazijn. Binnen 4 uur na binnenkomst zijn de producten verwerkt en klaar voor verkoop. Wij kunnen met ons opslagsysteem tot zes keer zoveel voorraad opslaan per vierkante meter. Hiermee wordt onze en jouw footprint enorm verkleind. Een duurzame oplossing dus.

Direct inzicht in de voorraad

Om 12.00 en om 17.00 ontvang je automatisch een rapportage van de bijgewerkte artikelen. Wil je weten hoeveel producten je op voorraad hebt en wanneer de voorraad moet worden aangevuld? Ons voorraadsysteem houdt alles voor je in de gaten en zorgt ervoor dat we bijvoorbeeld kunnen inspelen op piekmomenten. Online kun je rapportages opvragen van magazijnbewegingen, voorraadaantallen en een ouderdomsanalyse.

Voorraadsysteem op maat

Jouw bedrijf is uniek, net als je producten en je klanten. Daarom stemmen we het voorraadbeheersysteem helemaal af op jouw wensen en eisen. Meerdere leveranciers of afwijkende levertijden zijn daardoor geen probleem. Dankzij ons voorraadsysteem vinden we altijd een passende oplossing op maat. Heb je artikelen die niet in een Autostore bak passen? Geen probleem, we hebben ook gewoon een manueel magazijn.

Voorraadbeheer uitbesteden?

Wil je je voorraadbeheer en andere e-fulfilment diensten uitbesteden? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan