Logistieke Dienstverlening: Wij helpen jou efficiënt

Jij vindt toch ook dat iedereen moet doen waar hij goed in is? Daarom zijn er logistieke bedrijven bij wie je terecht kan voor jouw logistieke dienstverlening. Active Ants is gespecialiseerd in logistiek management voor online shops. Wij zijn jouw logistiek dienstverlener voor elk onderdeel van het proces, van orderafhandeling tot opslag en voorraadbeheer. Jouw producten kan je efficiënt laten verzenden vanuit onze magazijnen in Nieuwegein, Roosendaal, of internationaal, waar wij ook jouw opslag verzorgen. Neem contact met ons logistiek bedrijf op voor een vrijblijvend adviesgesprek over logistiek management.

Gespecialiseerde Logistieke Dienstverlening

Bij alle producten die bij ons binnenkomen checken wij de kwaliteit en hoeveelheid. Al jouw producten krijgen een unieke productcode en locatie, zodat je weet waar ze zich bevinden. Bij logistiek management is overzicht de weg naar efficiëntie. Bovendien hebben wij een online logistiek systeem waarmee je exact kan zien waar jouw producten zijn op welk moment. Om jouw voorraad hoef jij je dankzij onze logistieke dienstverlening geen zorgen te maken: in ons magazijn is alles verzekerd tegen brand, waterschade en diefstal. Zonder extra kosten. Het valt allemaal onder ons logistiek management.

Uniek Logistiek Management voor jouw Organisatie

Jouw organisatie heeft logistieke dienstverlening nodig die bij de organisatie past. En een logistiek dienstverlener die dit snapt. Wij weten hoe het is om te moeten werken met verschillende leveranciers, verschillende levertijden en minimale bestelafname. Daarom stemmen we het logistiek management helemaal af op jouw organisatie. Dankzij ons systeem voor voorraadbeheer heb je altijd een up-to-date overzicht van al jouw producten in ons magazijn.

Wil jij ook profiteren van onze kennis en ervaring met logistieke dienstverlening? Active Ants helpt je graag! Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvend advies over logistiek management.