Active Ants in uitzending 'De Inspecteur' op Radio 2

Dinsdag 26 April was onze General Manager Belgium, Gert Hellemans, te gast bij het programma 'de Inspecteur' van de Belgische radiozender 'Radio2'. In het programma, gepresenteerd door host Sven Pichal, worden uiteenlopende consumentenvragen beantwoord en handige tips gegeven. Zo kom je onder meer te weten hoe je jezelf tegen phising kunt beschermen en hoe je gemakkelijk overschakelt van energieleverancier. 

Duurzaam verpakken met Active Ants

In deze aflevering was de prangende consumentenvraag: "Waarom zitten kleine spullen in grote dozen? ". En wie kan deze vraag nou beter beantwoorden, dan iemand die de oplossing al gevonden heeft? Daarom stond onze eigen Gert Hellemans, General Manager van Active Ants België, in de studio van Sven om te vertellen dat die grote dozen helemaal niet nodig zijn. Door het gebruik van slimme software en automatische inpakmachines heeft Active Ants een duurzame oplossing gevonden op dit probleem. De software kiest de kleinst mogelijke doos en de inpakmachines vouwen de rest van de doos om het product heen. Hierdoor zitten dus nooit kleine producten in een (te) grote doos en wordt ook geen overtollige lucht vervoerd.

Bekijk het fragment hieronder:

Meer weten over onze duurzame oplossingen?

Neem direct contact op met één van onze business development managers, onderaan deze pagina. Stuur een mail naar sales@activeants.nl, of bel ons op +31(0)30 2271025.

Beluister hier ook de gehele uitzending Of lees het volledige artikel over verpakken op maat

 

Duurzaam verpakken op de radio

Gert Hellemans in de Studio van Radio 2

Neem contact op met ons sales team
contact

Jarno Twijnstra
Salesmanager
+31 628 97 19 51
E-mail Jarno Twijnstra

contact

Ruud Reijmerink 
Business Development Manager
+31 650 29 41 02
E-Mail Ruud Reijmerink 

contact

Ronald Metselaar
Sales Director Europe
+31 639 19 19 67
E-Mail Ronald Metselaar