Amazon kan niet tegen Active Ants op volgens Cor Molenaar

Onlangs organiseerde bright.nl een workshop over dé trends in e-commerce. Techondernemer Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web), bijzonder hoogleraar e-commerce Cor Molenaar en Bright-journalist Merijn Doggen deelde op deze avond hun kennis over de laatste ontwikkelingen. Cor Molenaar deed aan het einde van de workshop een opmerkelijke uitspraak die we graag met je delen.

Op de vraag uit de zaal: kun je een voorbeeld noemen van een bedrijf dat nog echt uniek is op dit moment? antwoordde Cor Molenaar:

“Active Ants, als je daar naar binnen loopt en je kijkt rond en je vergelijkt Active Ants met andere ‘standaard’ fulfilment partijen die aan inpakken doen, dan zie je meteen dat zij het helemaal geautomatiseerd oppakken. Het loopt fantastisch, je ogen gaan open, daar kan Amazon niet tegen op. Terwijl dat bedrijf (Active Ants) gewoon in Nederland zit.”

Het behoeft verder weinig uitleg dat Active Ants en al haar medewerkers bijzonder trots zijn een dergelijk compliment te krijgen van een autoriteit op het gebied van e-commerce in Nederland.
Bekijk het hele fragment via onderstaand youtube verslag:

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan