Case Suspicious Antwerp: Razendsnelle fulfilment bij drops en restocks

Ambitieus, trendy en razend populair: kledingmerk Suspicious Antwerp verovert steeds meer markten, en ook op social media kun je ze niet meer missen. Wie Instagram opent spot talloze influencers en celebrities in hun iconische hoodies en shirts. 
 
De webshop van Suspicious Antwerp verkoopt regelmatig uit, en de gewilde kledinglijnen worden slechts een aantal keer per maand aangevuld. En zijn de producten weer op voorraad? Dan gaan ze hard! Hoe zorgt Suspicious ervoor dat deze gelukkige fans de felbegeerde fashion zo snel mogelijk in huis hebben? 
 
Om daar antwoord op te geven bieden we een blik op de samenwerking tussen Suspicious Antwerp en Active Ants, de fulfilment partij die de activiteiten van Suspicious ondersteund, van de inslag en opslag van de items tot de uiteindelijke levering bij de klanten. 

Uitdagend fulfilment proces

Voor Suspicious Antwerp ziet het fulfilment proces er net iets anders uit dan gebruikelijk. Dit heeft alles te maken met het bijzondere verkoopmodel dat het kledingmerk hanteert. De uitdaging zit namelijk in specifieke momenten: drops en restocks. Drops zijn lanceringen van nieuwe kledinglijnen, restocks de heruitgave van bestaande kledingseries. Tijdens deze momenten ontstaan grote pieken in het aantal binnenkomende orders. En vervolgens is het de taak van Active Ants om de nieuwste shirts, sweaters en hoodies zo snel mogelijk bij alle kopers af te leveren! 
 
Om dit vlekkeloos te laten verlopen heeft Active Ants met behulp van e-fulfilment software een koppeling gemaakt met de systemen van Suspicious Antwerp. Hiermee kan Suspicious Antwerp gemakkelijk zelf de actuele voorraden invoeren en inzien, waardoor ze bij aankomende drops en restocks snel kunnen handelen. Op die manier krijgen bezoekers van de webshop bovendien altijd de juiste beschikbaarheid van de kledingstukken te zien. 
 
Voorafgaand aan de drops of restocks krijgt Active Ants tijdig een signaal van Suspicious Antwerp, zodat alles in gereedheid gebracht kan worden om zo snel mogelijk de orderpiek te verwerken. 
 
Duurt de doorlooptijd een keer wat langer, door de grote pieken in bestellingen? Dan is het van essentieel belang om een kwalitatieve klantenservice te bieden. Daarom biedt de klantenservice afdeling van Active Ants ook de benodigde support aan de in-house klantenservice van Suspicious Antwerp, zodat zij altijd snel en doelgericht kunnen handelen. Op die manier wordt de klanttevredenheid bewaakt gedurende en ook na het gehele fulfilment proces. 

Succesvolle samenwerking

Suspicious Antwerp werkt inmiddels al meerdere jaren samen met Active Ants, en gedurende die periode hebben beide partijen een mooie groei mogen doormaken. 
 
Suspicious Antwerp beschouwt Active Ants als een zeer resultaatgerichte onderneming en heeft waardering voor de ondersteuning bij het inrichten van het gehele logistieke proces. Het fulfilment traject is over tijd steeds verder gestroomlijnd, van de inkoop tot het volledige fulfilment proces. Active Ants en Suspicious Antwerp zijn goed op elkaar ingespeeld, wat de weg vrijmaakt voor toekomstige groei. 

Ook op zoek naar een passende fulfilment oplossing? 

Heeft u binnen uw onderneming ook te maken met een sterk wisselend assortiment en kunt u ondersteuning gebruiken bij het logistieke proces? Active Ants denkt graag met u mee en biedt fulfilment oplossingen op maat. Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan