Active Ants E-fulfilment center België opent de deuren

Op 1 juli werd het eerste test pakketje ingepakt door een Active Ants medewerker en door een robotje gesorteerd in het nieuwste e-fulfilment center van Active Ants in Willebroek, België.

AutoStore en robots in België

Nu Active Ants in Willebroek operationeel is, heeft het van origine Nederlandse bedrijf de eerste stap naar internationale uitbreiding gezet. Eén van de doelen die het fulfilment bedrijf samen met moederbedrijf bpost heeft opgesteld. Het 10.000 m2 grote magazijn gelegen aan de Molenweg in Willebroek, heeft dezelfde opzet als het ultramoderne E-fulfilment center dat bpost en Active Ants afgelopen winter opende in Roosendaal, Nederland.

Eén en ander betekent dat Active Ants nu ook de Belgische markt kan bedienen, vanuit Belgie. De AutoStore, sinds 2015 één van de steunpilaren achter het succes van Active Ants, heeft een leuke Belgische look gekregen en biedt ruimte aan 80.000 bakken met producten. Benieuwd hoe dat eruit ziet en gebouwd wordt? Bekijk dan het onderstaande filmpje!

Duurzame oplossingen

De nieuwste Autostore robots, de AMR carrier-ants, en de inpak machines draaien op volle toeren in de welbekende Active Ants kleuren. Een unieke feature is de maatwerk print optie die iedere webshop in staat stelt haar eigen print op de verpakking gedrukt te krijgen.

De inpakmachine die met deze printmodule uitgerust is versterkt hiermee haar toch al duurzame karakter, doosjes worden op maat gemaakt zodat er niet overbodig grote dozen met veel lucht verstuurd worden.  

AMR E-fulfilment robots

Rangerfloor in Willebroek

Lokaal sterk met en dankzij bpost

Uiteraard werkt Active Ants in Willebroek nauw samen met moederbedrijf bpost en kan ze alle last-mile distributie oplossingen van bpost direct inzetten. Maar ook kan Active Ants vanuit Willebroek Europa en de rest van de wereld bedienen via slimme verzendoplossingen die ze samen met de internationale zusterbedrijven Radial, Landmark Global en Dynalogic inzet en benut.

Nieuwsgierig?

Kun je als ondernemer niet langer meer wachten met het uitbesteden van je webshop logistiek naar een E-fulfilment bedrijf? Of wil je graag zien hoe orders verwerkt worden in het innovatiefste en modernste E-fulfilment center ter wereld? Neem gerust contact op met één van onze specialisten en zij plannen graag een (virtuele) rondleiding met je in.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan