Fulfilment rapportages: monitor de webshop fulfilment prestaties

Wanneer je zelf direct de voorraden van je webwinkel beheert, zul je regelmatig bij je opslaglocatie gaan kijken om de actuele voorraden te controleren. Zodra je veel verschillende producten verhandelt wordt dit al snel een tijdrovende klus. Gelukkig kun je dit proces ook uitbesteden. Maar hoe blijf je nou op de hoogte wanneer je je webshop fulfilment  (of e-fufilment) aan een externe partij overlaat?

Ook na het uitbesteden volledig op de hoogte

Wees gerust: kiezen voor het uitbesteden van dit proces betekent zeker niet dat je geen inzicht hebt in je webshop fulfilment prestaties. Dankzij gedetailleerde fulfilment rapportages vanuit het fulfilment bedrijf blijf je namelijk altijd op de hoogte van de prestaties van je webwinkel.

Zo geeft het rapportagesysteem van Active Ants continu inzicht in de actuele stand van zaken. Je krijgt inzicht in de status van je voorraden, het aantal orders, de orderstatus en alle andere informatie die nodig is om je webshop optimaal te kunnen beheren.

Via deze weg blijf je ook na het uitbesteden volledig op de hoogte van het reilen en zeilen van je webwinkel. Het fulfilment bedrijf toont je via de rapportages steeds alle relevante informatie. Zo ben je snel up-to-date en houd je waardevolle tijd over om je webshop verder te ontwikkelen.

Fulfilment rapportages: wat kun je inzien?

Ieder fulfilment bedrijf heeft eigen systemen en mogelijkheden om inzicht te bieden in voorraden, verkoopdata en aanvullende informatie. Active Ants biedt fulfilment rapportages aan via MAYA, ons zelf ontwikkelde online voorraadbeheer- en orderverwerkingssysteem.

Ons systeem biedt de volgende mogelijkheden:

  • Vanuit MAYA heb je in de basis al toegang tot tientallen standaardrapportages.
  • Daarbij kunnen we ook binnen enkele uren maatwerkrapportages voor je opstellen, met informatie toegespitst op jouw specifieke webshop.
  • Je kunt zelf eenvoudig orders ingeven, rapporten uitdraaien en omzetgegevens inzien.
  • Je kunt de actuele voorraadpositie inzien, dagverkopen bekijken, controleren welke orders al verstuurd zijn en de betalingen nalopen.

Snel inspelen op ontwikkelingen

Dankzij deze rapportages heb je als eigenaar snel inzicht in het verloop van je voorraad. Zo kun je op tijd inspelen op de vraag naar producten en je voorraden aanvullen. Op die manier voorkom je dat producten niet meer leverbaar zijn en hoef je je geen zorgen te maken over nee-verkopen.

Ook bieden de rapportages handige inzichten in de prestaties van je producten. Populaire producten kunnen snel geïdentificeerd worden, terwijl je tegelijkertijd ook inzicht krijgt in producten die minder goed verkopen. Hier kun je als webshopeigenaar dan weer slim op inspelen tijdens het inkoopproces.

Ervaar de voordelen zelf tijdens een demo

Wil je zelf de mogelijkheden ontdekken en ervaren hoe de fulfilment rapportages vanuit MAYA je werk als webshopeigenaar eenvoudiger maken? We bieden je graag een demo aan, zodat je dit persoonlijk kunt inzien. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan