Active Ants feliciteert fulfilment partner webshops met Shopping Awards nominatie

Active Ants feliciteert fulfilment partner webshops met Shopping Awards nominatie

Eind maart is het weer zo ver. Dan worden de jaarlijkse Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) uitgereikt. Georganiseerd door De Stichting Shopping Awards, worden ieder jaar de beste (web)winkelbedrijven van Nederland in het zonnetje gezet. Op 25 maart 2021 zullen de Shopping Awards voor alweer de 19e keer worden uitgereikt en ook dit jaar mogen wij met trots een paar van onze klanten feliciteren met een nominatie.

De Shopping Awards

De Shopping Awards zijn de grootste jaarlijkse awards uitreikingen voor (web)winkels en bedrijven in Nederland. De Shopping Awards bestaan uit 2 onderdelen, Publieksprijzen en Vakprijzen, die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën. De winnaars van de Publieksprijzen worden door het publiek gekozen (heel logisch). Bij de Vakprijzen worden de genomineerde bedrijven onderzocht door een onafhankelijk bureau om zo tot de beste in een categorie te komen.

Nominaties fulfilment partner webshops

Maar liefst vier van onze klanten zijn dit jaar genomineerd voor de Shopping Awards Publiek Prijzen, binnen verschillende categorieën. Ook is één van onze klanten genomineerd voor  één van de Vakprijzen. Namelijk de Ecommerce50 voor snelst groeiende e-commerce bedrijven.

Genomineerd worden is natuurlijk niet niks. Het is een nominatie op trots op te zijn! Binnen de vele categorieën die uitgereikt worden, bijvoorbeeld de categorieën Elektronica en Telecom, Huis & Tuin, Mode, Persoonlijke verzorging en Sound of Data Ecommerce50, zijn er veel verschillende webshops die meedoen en maar een paar die uiteindelijk de schifting overleven en een nominatie verdienen. Daarom willen we graag van deze gelegenheid gebruik maken om, als fulfilment partner van deze webshops, de volgende opdrachtgevers  te feliciteren met hun nominatie voor de Shopping Awards 2021: 

Fulfilment LEDdirectLEDdirect - Elektronica (publieksprijs)

Binnen de categorie Elektronica is LEDdirect genomineerd. Specialist in led verlichting en één van de eerste klanten sinds het in gebruik nemen van onze AutoStore. Ben je op zoek naar goede led verlichting? Wat let je? Ga naar LEDdirect! 

 

Fulfilment PIP StudioPip Studio - Woonaccessoires (publieksprijs) & Ecommerce 50 (vakprijs)

Pip Studio is niet één, maar zelfs twee keer genomineerd! Zo hebben zij een nominatie verdiend binnen de categorieën Woonaccessoires en Ecommerce 50 voor snelst groeiende webshop. Pip Studio maakt alledaagse producten van hoge kwaliteit, onder andere woonaccessoires, met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Wie wil daar nu niet aan bij kunnen dragen. 

 

Fulfilment BurkerBurker Watches - Juweliers (publieksprijs)

Binnen de categorie Juweliers is Burker Watches genomineerd. Voor de hipste dames horloges moet je bij Burker Watches zijn.

 

Fulfilment Willie

 

Willie.nl - Erotiek (publieksprijs)

Ook Willie.nl heeft een nominatie verdient, binnen de categorie Erotiek. Letterlijk één van onze spannendste klanten dus, gespecialiseerd in erotische artikelen.

 

Unieke webshops, hetzelfde fulfilment bedrijf

Elke webshop is uniek, met ieder haar eigen e-fulfilment uitdagingen. Soms is er bijvoorbeeld extra voorzichtigheid geboden binnen de webshop logistiek bij breekbare artikelen, zoals bij led verlichting (LEDdirect), aardewerk (PIP Studio) of horloges (Burker Watches). Of is er extra discretie geboden, bijvoorbeeld bij het verzenden van erotische artikelen (Willie.nl). 

Als fulfilment partner denken wij graag in oplossingen en helpen je webshop zo groeien en succesvol worden. Hiervoor stemmen wij het fulfilment proces samen af op de behoefte en wensen. 

Succes bij de awards uitreiking

Als fulfilment partner wensen wij onze klanten die genomineerd zijn natuurlijk enorm veel succes bij de uitreiking van de Shopping Awards! Wij hebben er alle vertrouwen in dat ze gaan winnen. 

Ook het komende jaar zullen wij als fulfilment bedrijf blijven verbeteren, zodat we volgend jaar nog meer webshops succesvoller kunnen maken en zo weer een bijdrage kunnen leveren aan nominaties voor de Shopping Awards.

Ook een succesvolle webshop? 

Wil je met je webshop, net zoals PIP Studio, één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland worden? Of wil jij, met onze hulp, de mogelijkheid krijgen om één van de andere publieks- of vak nominaties in de wacht slepen? Neem dan contact met ons op en wij helpen jouw webshop, als fulfilment partner, nóg succesvoller te worden!

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan