Verkoop jij genoeg via Marketplace?

De vraag is tegenwoordig niet meer OF je actief bent op een Marketplace, maar eerder op WELKE Marketplace je actief bent? Zag je voorheen dat verkopers de voor hun meest geschikte Marketplace kozen, tegenwoordig hoef je niet meer te kiezen, maar kan je op alle platforms tegelijk je artikelen promoten. Om niet alle koppelingen met deze Marketplaces te hoeven maken en om niet de hele tijd je productfeed bij verschillende Marketplaces te uploaden, zijn er handige platforms die dit werk voor je uit handen nemen. Eén keer koppelen met zo’n platform en je artikelen kunnen met één druk op de knop op verschillende Marketplaces verschijnen.

Marketplace Integraties

Marketplace platformen zoals About You, Amazon, Back Market, Zalando etc. zijn direct of indirect gekoppeld met Active Ants. Wel zo handig want de orders komen dan direct bij ons binnen in het magazijn en worden snel verwerkt. Snelheid en de manier van verwerken, verpakken, retourlabels zijn vaak strenge eisen van Marketplaces. Wist je dat Active Ants certified is om te mogen ‘fulfillen’ achter bijvoorbeeld Zalando? We hebben aan deze en vele andere belangrijke Marketplaces bewezen dat we kunnen versturen zoals zij het willen, geen concessies. Iedere (nieuwe) klant bij Active Ants kan direct gebruikmaken van deze waardevolle integraties.

Verkoop via Channels

Wat betreft de Channels werken wij samen met partners die net als ons veel ervaring hebben met e-commerce. Zij bieden het meest veelzijdige en complete programma voor het beheer van en automatisch verkopen via Marketplaces. Deze Channels helpen jou om jouw producten op meer kanalen te verkopen op een effectieve manier. Ook cross boarder.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met onze salesmanagers via sales@activeants.nl of bel 030-2271025.