e-fulfilment diensten

Active Ants is opgericht in 1987 als Alpak BV. In 2006 fuseerde Alpak met het e-commerce bedrijf Shopservices BV. In 2012 kregen de oud-eigenaren van Shopservices het complete bedrijf Alpak Shopservices in handen en verlegden zij de koers volledig naar e-fulfilment. In 2014 veranderden zij de naam naar Active Ants.

De directie van Active Ants bestaat uit twee energieke e-commerce ondernemers die écht begrijpen welke (logistieke) behoeften e-tailers hebben. Ze hebben creatieve en ruimdenkende mensen om zich heen verzameld. Het totaal kan worden samengevat als:

Een gretige groep mensen die innovatieve e-fulfilment diensten brengt die nergens anders te vinden zijn en op een solide manier in de markt worden gezet.

Deze e-fulfilment diensten betekenen voor onze klanten de volgende voordelen:

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Active Ants biedt deze service voor Nederland én België. Voor Duitsland geldt Next Day Delivery.
  • Continuïteitzorgeloosheid en voorraadbeheer. Ook als jij of je medewerkers er niet zijn of bij een onverwachte piek zorgt Active Ants dat alles gewoon doorgaat.
  • Meer tijd voor je core business. Terwijl Active Ants het fulfilment regelt, kun jij je volledig richten op je markt en kerncompetenties en je bedrijf daarin verbeteren.
  • Lagere kosten door schaalvoordelen en efficiënte aanpak. Door een groter volume zijn materialen goedkoper en tarieven van pakketvervoerders vaak lager

Meer weten over e-commerce e-fulfilment van Active Ants? Neem contact op.

 

In het nieuws

Hieronder vind je een opsomming van alle recente berichten waarmee Active Ants de (inter)nationale pers heeft gehaald. Active Ants mag als topbedrijf figureren in de Rabobank reclame.                 RTL Nieuws – Kleine online bestelling in veel te grote doos, kan dit niet anders? RTL gaat op bezoek bij Active

Lees Meer

Klantenportfolio: Active Ants e-Fulfilment klanten

Active Ants werkt voor A-merken met een landelijke bekendheid en voor slimme ondernemers die willen groeien, groeien en groeien. Beiden kunnen we goed bedienen omdat voor hun alleen het beste goed genoeg is. Active Ants heeft inmiddels meer dan 70 webwinkels aangesloten. Active Ants e-Fulfilment klanten Maar “The proof of the pudding is in the

Lees Meer

Vacatures

Active Ants zoekt nieuwe collega’s! Active Ants verzorgt de complete logistieke en financiële afhandeling van de bestellingen van haar opdrachtgevers (webwinkels) nationaal en internationaal. Als e-fulfilment bedrijf heeft Active Ants sinds 2011 een onstuimige groei meegemaakt. Inmiddels werken er 400 mensen en 180 robots verdeeld over 2 vestigingen in Nederland (Nieuwegein en Etten-Leur). Met een

Lees Meer