over ons hero 04

Over Ons

Active Ants is in 2010 opgericht met het idee om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robotjes, accurater en efficiënter te laten zijn. En dat is gelukt. Active Ants is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere spelers in Nederland met meer dan 250 klanten en ruim 3 miljoen orders per jaar. 

bpost

bpost

In 2018 is Active Ants een samenwerking aangegaan met de Belgisch post, bpost, die nu voor 75% eigenaar van Active Ants is. Als onderdeel van bpost kunnen we gebruik maken van een efficient wereldwijd verzendnetwerk. Ook wil Active Ants samen met bpost in alle belangrijke landen van Europa e-fulfilment centers bouwen die met elkaar kunnen samenwerken om op deze manier onze webwinkel klanten nog beter te kunnen bedienen.

De oprichters

De oprichters

De oprichters en aandeelhouders Jean Lahaye en Jeroen Dekker hebben nog steeds de dagelijkse leiding over Active Ants en houden zich tegenwoordig vooral bezig met de verdere optimalisering van het warehouse-design en de internationalisering van Active Ants.

Geschiedenis

Geschiedenis

In 1996 werd shop.nl geboren, de eerste webwinkel op internet in Nederland. Jeroen en Jean, de oprichters van Active Ants, gingen daar werken, werden aandeelhouder en directeuren en zo begon een lange carrière in e-commerce. Fast forward naar 2011 wanneer Jeroen en Jean samen Active Ants oprichten, met een sterke visie om met behulp van verregaande robotisering en slimme software de ultieme fulfilment dienstverlening te creëren.

Skal-certificaat

Skal-certificaat

Omdat biologische verwerking erg belangrijk is voor Active Ants hebben wij ons door Skal laten certificeren. Hierdoor kan Active Ants een biologisch e-fulfillment proces aanbieden. Skal is een onafhankelijke toezichthouder die controleert of biologische producten voldoen aan de wettelijk vastgestelde eisen. Om een product volledig als biologisch aan te merken moet niet alleen het product aan de eisen van Skal voldoen, maar ook de andere schakels in de supply chain. Zodra jouw bedrijf aan de eisen voldoet kan je van Skal het Skal- certificaat ontvangen. 

Onze klanten

REHAB Logo Flitsmeister Logo Girav Logo
Dille & Kamille Logo Loavies Logo SterKado Logo
Basic-Fit Logo MR Marvis Logo Kneipp Logo
MUD Jeans Logo Led Lampen Direct Logo Grolsch Logo
Neem contact op met ons sales team
contact

Jarno Twijnstra
Sales Manager
06 - 28 97 19 51
jarno@activeants.nl

contact

Ruud Reijmerink 
Business Development Manager
06 - 50 29 41 02
ruud@activeants.nl 

contact

Ronald Metselaar
Business Development Director
06 - 39 19 19 67
ronald.metselaar@activeants.nl

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan