Klantenportfolio: Active Ants e-Fulfilment klanten

Active Ants werkt voor A-merken met een landelijke bekendheid en voor slimme ondernemers die willen groeien, groeien en groeien. Beiden kunnen we goed bedienen omdat voor hun alleen het beste goed genoeg is. Active Ants heeft inmiddels meer dan 70 webwinkels aangesloten.

Active Ants e-Fulfilment klanten

Maar “The proof of the pudding is in the eating” en daarom worden hieronder enkele cases van Active Ants e-Fulfilment klanten besproken. Deze klanten kunnen allemaal meepraten over de voordelen die het biedt om je fulfilment uit te besteden bij Active Ants:

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Active Ants biedt deze service voor Nederland én België. Voor Duitsland geldt Next Day Delivery.
  • Continuïteitzorgeloosheid en voorraadbeheer. Ook als jij of je medewerkers er niet zijn of als er een onverwachte piek is, zorgt Active Ants dat alles gewoon doorgaat.
  • Meer tijd voor je core business. Terwijl Active Ants het fulfilment regelt, kun jij je volledig richten op je markt en kerncompetenties en je bedrijf daarin verbeteren.
  • Lagere kosten door schaalvoordelen en efficiënte aanpak. Door een groter volume zijn materialen goedkoper en tarieven van pakketvervoerders vaak lager

Interesse in het uitbesteden van je fulfilment? Neem contact met ons op. Vraag tijdens het offertetraject gerust om persoonlijke referenties.

Pip Studio

Pip’s studio maakt alledaagse producten, vooral zaken die zij zelf niet naar haar eigen smaak kan vinden. Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen deze collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Deze design visie wordt verwoord in Pip Studio’s motto, ‘Happy products for

Lees Meer

Dille & Kamille

Dille & Kamille is een bekend gezicht in iedere grote stad. Anders dan anders. Naast een groot aantal fysieke winkels heeft Dille & Kamille sinds 2010 ook een webwinkel. Active Ants verzorgt de fulfilment hiervan. Een winkel als geen ander Nederland, begin jaren zeventig. In de steden rukken de uniforme winkelketens op. In dit klimaat,

Lees Meer

Yarrah.com

Yarrah.com is een webwinkel met biologisch honden- en kattenvoer.  Ze hebben ervoor gekozen om de webshop fulfilment uit te besteden aan Active Ants. De artikelen van Yarrah.com zijn zeer geschikt om in de autostore te worden opgeslagen. Droog, donker, stofvrij en veilig tegen beschadigen.

Lees Meer

Feestbeest.nl

Sinds 2016 is feestbeest.nl klant bij Active Ants. Een leuke site met het grootste online assortiment feestartikelen van Nederland.  Active Ants verzorgt de complete fulfilment; inslag, opslag en verzending. Voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis. De meeste artikelen van feestbeest zijn zeer geschikt om in de autostore op te slaan en van hieruit

Lees Meer

shop.grolsch.nl

Active Ants ontwikkelde voor Grolsch een nieuwe bestelportal voor zowel een b2b als b2c doelgroep.  Consumenten konden al Grolsch merchandise bestellen online, maar nieuw is dat nu ook alle Grolsch horeca bedrijven hun toebehoren online kunnen bestellen. Denk dan aan glazen, bierviltjes, schorten, taps enzovoorts. Het ontwerp van de webshop is fris en modern en

Lees Meer

Librero.nl

Librero verkoopt haar boeken aan de boekhandel, musea en  hobbyspeciaalkanalen. Alle drie de logistieke stromen worden verzorgd door Active Ants.

Lees Meer

Vara.nl

Voor omroepvereniging VARA heeft Active Ants drie webshops ontwikkeld: een ledenshop, een webshop en een e-ticketshop. Achter al deze webwinkels verzorgt Active Ants het beheer, de logistiek, de betalingsafhandeling en de klantenservice.

Lees Meer

Hallmark.nl

Hallmark is al meer dan 10 jaar klant van Active Ants. De ontwikkeling van de webshop, de betalingsafhandeling en de e-commerce logistiek is volledig in handen van Active Ants. Active Ants verzorgt specifiek de cadeaushop voor Hallmark waarin onder andere de business box verkocht wordt.

Lees Meer

BNN.nl

Bnn heeft als omroep een webshop nodig voor ledenbinding en ledenservice. Zij wil zich liever niet te veel bezighouden met webshopontwikkeling, betalingsafhandeling, logistiek en klantenservice. Al deze diensten heeft Active Ants uit handen genomen van Bnn. Al meer dan 10 jaar is Bnn op deze manier opdrachtgever van Active Ants.

Lees Meer

Supersmart.com

Supersmart.com is één van de grootste webwinkels in voedingssupplementen van Europa. Tot 2013 verzorgden zij hun hele distributie zelf vanuit Groot Britannië. In 2014 hebben zij besloten om zich in mainland Europa te vestigen. Zij kozen Active Ants als Europese fulfilment partner.  

Lees Meer

Girav.nl

T-shirts voor lange mannen. Dat concept is inmiddels door Girav.nl internationaal uitgerold. Active Ants verstuurt de t-shirts van Girav over de hele wereld. Voor Duitsland heeft Girav.nl een specifieke Duitstalige webshop ontwikkeld. De Duitse bestellingen gaan iedere dag mee met het Active Ants transport naar Duitsland. Girav kan dankzij Active Ants aan haar Duitse bestellers

Lees Meer

Vpro.nl

Publieke omroep VPRO heeft een succesvolle webshop. In 2013 besloten zij de fulfilment bij Active Ants onder te brengen nadat zij deze jarenlang in eigen beheer had gehad. De overgang van zelf doen naar uitbesteden is geruisloos verlopen.

Lees Meer