voordelen hero 03

De voordelen van Active Ants e-fulfilment

Door samen te werken met Active Ants e-fulfilment kan jouw business succesvoller zijn. Dat is ons motto. We hebben daarom fulfilment diensten en tools bedacht die ervoor zorgen dat de samenwerking met ons zo vlekkeloos als mogelijk verloopt en die uiteindelijk extra marge verkopen óf die een brede glimlach bij jouw klant op het gezicht tovert! 

Onderdeel van bpost

Onderdeel van bpost

Active Ants is voor driekwart eigendom van bpost, beter bekend als de Belgische Post. bpost is een internationaal georiënteerd bedrijf met meer dan 34.000 medewerkers in tien verschillende landen met een jaaromzet van ongeveer 3,5 miljard euro. Ze richt zich dus niet alleen op postbedeling in Belgie maar heeft ook een internationaal netwerk van fulfilment en last mile delivery bedrijven in het buitenland. Van dit netwerk kunnen Active Ants en haar klanten dankbaar gebruik maken.

BasketPic

BasketPic

Een kenmerkend onderdeel van de Active Ants Aanpak is het automatische weegmoment na de order picking. Komt het gewicht overeen met de vooraf gecalculeerde waarde, dan wordt er vlak voor verzending een foto gemaakt van de aangeschafte artikelen. Een leuke reminder voor en een extra contactmoment met de eindklant.

Online Dashboard

Online Dashboard

Onze dashboardfuncties vertellen je wat je hardlopers en wat je doodlopers zijn, welke artikelen geretourneerd zijn en waarom. Dit is essentiële informatie die het hart van jouw marketingstrategie vormt. Wij leveren je dat real time en overzichtelijk.

Retouren oplossingen

Retouren oplossingen

Active Ants heeft voor zendingen naar de belangrijkste landen in Europa goede, snelle en voordelige retouroplossingen voor je. Ieder jaar wordt dit netwerk nog uitgebreid met nieuwe landen, nieuwe vervoerders en nieuwe linehauls. Uit ons IT systeem kan je via een API automatisch retourlabels ophalen voor je klant.

Active Ants AutoStore

Active Ants AutoStore

Ons magazijn bestaat uit 80.000 opslagbakken, waar robotjes overheen rijden. Dit maakt dat onze opslag en orderpicking foutloos, snel, stofvrij, diefstalpreventief en duurzaam is.

Nacht- en weekend werk

Nacht- en weekend werk

Voor Nederland én België hanteren wij een cutoff tijd van 23:59 uur. Dit betekent dat wij iedere nacht doorwerken tot 1 uur 's nachts en dan nog de pakjes afleveren voor je bij de vervoerders. We werken ook op zaterdag en zondag, voor de leveringen respectievelijk op zondag of maandag. Alles voor een blije consument!

Marktplaats ready

Marktplaats ready

Active Ants ontwikkelde ook een mogelijkheid om retourenlabels toe te voegen in de bestelling. Handig voor de consument, alleen maar plakken en terugsturen! Marktplaatsen zoals Zalando en Amazon eisen deze manier van retourenverwerking en Active Ants heeft dit alvast volledig compliant voor je ingericht.

Meer voordelen

CUTOFF 23.59

Bestelt jouw klant voor 23:59, dan heeft ze haar pakje de volgende dag in huis. Ook als ze in België woont.

NEXT DAY DELIVERY

Vandaag tot 14:00 uur besteld, morgen afgeleverd in Duitsland. Dat doet Active Ants gewoon. Door een eigen directe dagelijkse verbinding met Duitsland.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan