fulfilment hero fulfillment

Active Ants AutoStore

Ondertussen bezitten wij 4 E-fulfilment centers waar de AutoStore het hart van de organisatie is. De grootste bestaat nu nog uit 80.000 opslagbakken in Nieuwegein. Na de eerste uitbreiding in Roosendaal zal de AutoStore daar uit 98.000 bakken bestaan. In de toekomst zullen meer dan 400.000 opslagbakken beschikbaar zijn, verdeeld over onze verschillende vestigingen. Op deze pagina kan je alles vinden wat je wil weten over ons AutoStore systeem, dus lees snel verder!

Bekijk hieronder hoe onze AutoStore zijn werk doet

Bekijk hieronder hoe onze AutoStore zijn werk doet

Active Ants AutoStore is een kubusvormig raamwerk, waarin kunststof bakken op en naast elkaar geplaatst zijn. Door deze manier van opslaan hebben wij 600% minder ruimte nodig dan een traditioneel magazijn met stellingen. Deze manier van opslaan maakt dat onze opslag en orderpicking foutloos, snel, stofvrij, diefstalpreventief en goedkoop is.

Bovenop de AutoStore ligt een raamwerk van rails, waar robots op rijden. Door middel van intelligente software weet een robotje precies welke bak hij naar een pickstation moet brengen. Daar haalt de orderpicker op zijn beurt met pick-to-light technologie het benodigde artikel uit de bak en stuurt de volledige bestelling naar de inpaktafels en zo verder naar expeditie. Momenteel werken we met meer dan 180.000 bakken en 150 robots. Maar het systeem is zo gebouwd dat alles makkelijk uit te breiden is. In de toekomst gaan we dan ook uitbreiden naar 440.000 bakken en 500 robots.  

 

Live, vrijblijvend kennismaken met onze AutoStore?

Live, vrijblijvend kennismaken met onze AutoStore?

Onze E-fulfilment experts staan voor je klaar met een lekker bakje koffie en vertellen je graag meer over de AutoStore, onze robots en hoe je, door je fulfilment uit te besteden aan Active Ants, jouw webshop succesvoller kan maken.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan