Waarom veel organisaties kiezen voor Active Ants total fulfilment?

Webshop E-fulfilment – Active Ants gaat verder

Waarom zou je kiezen voor webshop E-fulfilment bij Active Ants? De e-commerce markt is constant in beweging en vraagt om een flexibele aanpak en gerichte benadering van E-fulfilment. De kracht ligt in het bedenken van de allerbeste webshop E-fulfilment oplossing voor onze opdrachtgevers. Het uiteindelijke doel is dat de eindconsument een uitzonderlijke ervaring heeft. Webshops e-Fulfilment bij Active Ants is meer dan opslag van producten; wij gaan verder! Hoe? Lees hieronder waar Active Ants zich onderscheid van de rest.

Langere cut-off tijden webwinkels NL & BE

In 2012 is Active Ants begonnen met een langere avondverwerking van webwinkels (20:00 uur). Als snel kregen wij te horen van onze opdrachtgevers dat dit positieve effecten had op de omzet en concurrentiepositie. Aan de hand van de vele lovende geluiden hebben wij inmiddels de cut-off tijd opgetrokken naar webwinkel orderverzending tot 23:59 uur, voor zowel Nederland als België! In de meeste gevallen ontvangen de consumenten nog de volgende dag hun bestelling. Lees meer over onze cut-off tijden.

Webwinkel orderverzending Duitsland

Vandaag besteld, de volgende dag in Duitsland? Dat kan! Onze opdrachtgevers richten zich steeds meer op de grote en interessante Duitse buurmarkt. Om in Duitsland succesvol te zijn met webshop E-fulfilment en te kunnen concurreren met Duitse webwinkels is een snelle leverbelofte heel belangrijk. Iedere dag rijdt ons eigen Active Ants transport met alle Duitse webshopbestellingen van Nieuwegein naar het dichtstbijzijnde distributiecentrum van Deutsche Post in Duitsland. Het DHL-Deutsche Post systeem is perfect georganiseerd. In de meeste gevallen ontvangen de Duitse consumenten hun bestelling, geplaatst in jullie webwinkel, de volgende dag. Active Ants heeft in Duitsland ook een eigen retouradres. Iedere dag worden retouren vanaf dit adres teruggezonden naar Nederland.

Onze vervoerders

Active Ants werkt samen met de vervoerders Bpost, DHL parcel, PostNL, FedEx, UPS, La Poste, GLS en Deutsche Post. Zij zorgen dat uw webshop fulfilment order verzending snel en veilig bij de eindklant aankomt. Voor Duitsland hebben we de next day delivery maar voor Nederland én België geldt: alle webwinkelorders die tot 23.59 uur binnenkomen in ons orderverwerkingssysteem, worden nog dezelfde avond ingepakt en verzonden. In Frankrijk hebben we een direct contract met de Franse post (la Poste) Iedere dag rijd er een vrachtwagen voor ons naar Frankrijk. In Belgie hebben we een contract direct met Bpost! Met ons brede aanbod aan verzendmethodes, voldoe je altijd aan de leveringswensen van de eindklant.

Active Ants Basketpic™

Met Basketpic™ ontvangt de eindklant per mail een foto van de werkelijke bestelling, terwijl deze klaar wordt gemaakt voor verzending. Een leuk, extra contactmoment met de klant. De lange stilte die doorgaans heerst tussen de automatische orderbevestiging per e-mail en de track & trace e-mail wordt met Basketpic™ opgevuld op een persoonlijke, nuttige en geestige manier. Lees meer over Basketpic™

Webshop E-fulfilment: inpakken & verzenden

Active Ants kan voordelig en passend al je webshop E-fulfilment orders inpakken en verzenden. Dit doen we zorgvuldig en milieubewust. We kiezen met zorg het juiste verpakkingsmateriaal, zodat je producten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Tijdens het webshop E-fulfilment inpakken en verzenden dragen we natuurlijk ook zorg voor inslag, opslag en retourenverwerking. En je kunt zelfs bij ons terecht voor webshopontwikkeling en productfotografie. Zo heb je je hele webshop en E-fulfilment onder één dak. Lees meer over inpakken & verzenden bij Active Ants

E-fulfiment voor webshops: 5 verzendmethodes

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is toch wat iedereen wil? Niet altijd. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen het fijn vinden om hun bestelling snel in huis te hebben, maar er zijn nog veel meer andere afleverbehoeften. Active Ants biedt daarom 5 verzendmethodes voor orderverzending van webshops:

  • Standaard cut-off tijd tot 23:59 uur
  • Bestellingen tot 12:30 uur geplaatst, levering dezelfde dag
  • Active Ants afhaalbalie (Nieuwegein) tot 22:00 uur geopend
  • Active Ants kan iedere bestelling op één van de 2500 PostNL- pakjegemak- of DHL-afhaalpunten laten bezorgen; consument kan op elk gewenste moment pakket afhalen
  • Dankzij geavanceerde logistieke module is tijdvaklevering bij Active Ants erg makkelijk

Lees meer over 5 verzendmethodes bij Active Ants

Speciale Magento verzendmodule

Aan de hand van deze voorkeuren voor verzendmethoden worden de verzendkosten berekend en starten we aan de achterkant bij Active Ants de juiste verzendflows op voor je order E-fulfilment verzending. Wij hebben hiervoor een ‘verzendmodule plugin’ ontwikkeld voor MagentoCommerce. Deze plugin is beschikbaar voor al onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat je met één installatie al bovenstaande methoden voor order fulfilment verzending in je webwinkel kunt aanbieden.Voordelig retourneren & betalingsafhandeling

Voor de verwerking van retouren zijn we een overeenkomst aangegaan met UPS en DHL. Consumenten kunnen hun retour inleveren bij een UPS of DHL punt. Dit -punt stuurt de retour naar Active Ants, waar ze verder op de normale manier verwerkt wordt. Active Ants biedt voor webshops 2 mogelijkheden: pre-betaald of post-betaald. Het behalen van kostenvoordeel staat bij Active Ants centraal. De kosten voor de consument moeten zo laag mogelijk zijn. Wanneer je consumenten altijd al gratis laat retourneren en jij als merchant dus de rekening betaalt, zal je nu veel goedkoper uit zijn. Niet alleen voor Nederland maar ook voor de meeste landen in Europa heeft Active Ants goede retouroplossingen ontwikkeld. Cross border ecommerce wordt voor veel van onze klanten steeds belangrijker en Active Ants speelt daarop in. Lees meer over voordelige retourverwerking voor je webwikel.

Lees meer over de mogelijkheden op aanvullende diensten van Active Ants.