Het belang van webshop logistiek

Webshop logistiek, ook wel e-commerce logistiek genoemd, is een belangrijk aspect van iedere webshop. Als eigenaar van een webshop weet je dat het verzenden van de juiste artikelen een tijdrovend klusje kan zijn. Daarbij wil je de foutmarge natuurlijk zo laag mogelijk houden en komen aspecten als kosten en efficiëntie om de hoek kijken.

Efficiënte en snelle webshop logistiek

Wil je verder kunnen groeien met je webshop, dan is het zaak de logistiek van je webshop efficiënt in te richten. Je kunt natuurlijk kiezen om hiervoor extra personeel aan te nemen. Maar dit kan in de kosten gaan lopen en ook de foutmarge is hierbij niet gewaarborgd. Een beter alternatief is om de logistiek van jouw webshop uit te besteden aan een partij die hierin gespecialiseerd is.

Webshop logistiek uitbesteden

Active Ants is zo’n fulfilment bedrijf. Door de logistiek van jouw webshop uit te besteden aan ons, kun jij je verder focussen op andere belangrijke zaken rondom jouw webshop. Door ons geautomatiseerde systeem is er namelijk geen foutmarge en het werkt uiterst efficiënt en snel. Dit zorgt voor lage kosten en zekerheid dat jouw klant snel het juiste pakketje ontvangt. We hebben namelijk één gezamenlijk doel: Een blije klant!

E-commerce logistiek bij Active Ants

Active Ants werkt met een geautomatiseerd systeem. Kleine robotjes zorgen ervoor dat elk product op de juiste tijd op de juiste plaats komt. Dit met een foutpercentage van nul procent. Wij ontzorgen jou daarbij in heel het logistieke proces van jouw webshop. Hierbij moet je denken aan het ontvangst van het product in onze opslag tot aan het verzenden van het product naar de klant toe. Maar ook de retourverwerking nemen wij voor onze rekening. Meer over ons logistieke proces lees je op onze pagina e-fulfilment.

De voordelen op een rijtje

Ons uiteindelijke doel is dat jij succesvoller kunt zijn met jouw webwinkel. Dit doen we door jou te helpen met waar wij goed in zijn. Zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Kies je voor Active Ants? Dan kies je voor de volgende voordelen:

 • Snelheid
 • Efficiëntie
 • Lage kosten
 • Duurzaam
 • Zekerheid
 • Overzicht

Meer weten? Kijk ook eens op onze pagina voordelen

Active Ants gaat verder dan de logistiek van jouw webshop

Naast het uitvoeren van webshop logistiek kunnen wij als Active Ants nog veel meer voor jouw webshop betekenen. Zo kunnen we je ondersteunen met zaken als:

 • Het inrichten van de betalingsafhandeling.
 • Het ontzorgen bij het realiseren van een nieuwe webshop.
 • Het verzorgen van professionele productfoto’s voor op de webshop.
 • Het uit handen nemen van de klantenservice.
 • Het verzorgen van online rapportages.

Meer weten over webshop logistiek en wat wij als Active Ants met onze dienstverlening kunnen betekenen voor jouw webshop? Neem vandaag nog contact op en bel of mail ons!

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+31(0)30 2271025

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan